Internationale najaarsbeurs IAW van 20 t/m 22 september 2017 in Messe Köln

IAW 2De grootste importeurs, groothandelaren en fabrikanten presen-
teren op de 26ste internationale trend- en bestelbeurs IAW van 20 t/m 22 september 2017 op de Messe Köln (in hal 6 en 9) weer goed verkopende actie-assortimenten. Constante groei van de IAW getuigt van aanhoudend succes: In de afgelopen negen jaar is het aantal standhouders met 35% gestegen tot 340 bedrijven uit meer dan 20 landen. En de komende IAW zal zich op circa 9.000 vakbezoekers mogen verheugen!

De IAW-beurs in Messe Köln richt zich zowel op fabrikanten en importeurs als op de groothandel. Bezoekers kunnen scherp geprijsde snellopers verwachten die heel wat extra klandizie genereren.

nw-deutsche-messe-gesellschaft-iaw-messehalle-2016De importeurs op de IAW hebben vele jaren ervaring, zij bieden kwalitatief hoogwaardige producten die snel beschikbaar zijn in de categorieën: levensmiddelen & dranken, drogisterij & cosmetica, textiel & kleding, sport & vrije tijd, speelgoed, electronische artikelen, huishoudelijke & kantoorartikelen, bloemen & planten / tuinproducten, seizoens- & trendproducten, doe-het-zelf & ijzerwaren, cadeau-artikelen / sieraden en horloges,  klein meubilair & accessoires, huisdieren-artikelen.

Gratis dagkaarten voor vakbezoekers
Op de IAW-website www.iaw-messe.de kunt u maximaal twee gratis toegangskaarten voor uw beursbezoek bestellen. U meldt zich gewoon aan en wij sturen uw gratis toegangskaarten voor de IAW met de email toe.

www.iaw-messe.de

Eerste publicatie van dit bericht op 17 november 2016, update op 30 januari en 1 september 2017.

Tags: