Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 oktober 2017

Compleet vernieuwde Etos w.c. Weidevenne in Purmerend opent 18 oktober

De verbouwing van Etos in het Purmerendse winkelcentrum Weidevenne is bijna achter de rug. De winkel heropent woensdag 18 oktober om 9.00 uur. Dat wordt een feestelijke gebeurtenis met allerlei leuke acties. Etos trakteert klanten op gratis producten en kinderen kunnen meedoen met een kleurwedstrijd. De festiviteiten worden afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 21 oktober. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

De vernieuwde winkel krijgt de allerlaatste Etos look en feel. Het wordt eigentijds, lekker licht en overzichtelijk. Er komt een grote beauty- en geurenafdeling met veel keuze, ook uit nieuwe merken. Etos heeft tevens een groot aanbod van gezondheids-
producten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Er is voor elke portemonnee ruime keuze.

Liefde voor het vak
Syreetha Martens en Kirsten Frank vormen de dagelijkse leiding van Etos in Weidevenne. “Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die bovendien liefde voor het vak hebben. Advies aan klanten geven we graag, en dat doen we echt vanuit ons hart”, vertelt Syreetha Martens. De winkel staat bekend om de energieke en fijne sfeer. Kirsten Frank nodigt namens het voltallige team iedereen uit om de vernieuwde Etos te bezoeken. “Kom gezellig langs, we zijn benieuwd naar uw reactie.”


Deel dit bericht:


Careality