Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juni 2018

Feest bij vernieuwde Etos in Neede

Het is dinsdag 19 juni feest aan de Borculoseweg in Neede: om 16.00 uur gaat de vernieuwde Etos open. De winkel van de ondernemers Temmink is verbouwd volgens het allernieuwste concept. Alles draait er om Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde aanbod en de extra faciliteiten. “Het is een juweel van een winkel”, vertelt Jolanda Temmink trots. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten.”Gelijktijdig met Etos gaan ook de eveneens verbouwde Albert Heijn en Gall & Gall van de ondernemers open. Daarbij zijn drie generaties van de familie aanwezig. Mevrouw Annie Temmink zal de officiële opening van alle winkels verrichten. Iedereen is van harte welkom om dit mee te maken. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De Etos in Neede heeft een moderne beauty- en geurenafdeling met keuze uit bekende en nieuwe merken. Inspiratie opdoen kan er gemakkelijk. Bovendien geven de medewerkers hierover graag advies. “Via een touch up bij de visagiebar laten we klanten zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen.” Voor het testen van producten zoals scrubs en douchegels is er een speciale geniusbar. Ook biedt de winkel een groot assortiment gezondheidsproducten, waaronder een aantal op natuurlijke en biologische basis. Voor elke portemonnee is er ruime keuze. “Een andere prettige vernieuwing is dat wij een tweede ingang hebben. Die zit aan de kant van het parkeerterrein waar klanten van onze winkels gratis kunnen parkeren”, aldus Jolanda Temmink.

Etos trakteert!
Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos in Neede op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Zo is er op zaterdag 23 juni een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen. Ook in de weken na de heropening zijn er extra demonstraties en beautyevenementen zoals de Pure Passie Avond. Meer informatie hierover komt onder andere op de Facebookpagina van de winkel te staan.


Deel dit bericht:


Careality