Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
4 januari 2011

Vernieuwd pakket verzekeringen bij Kruidvat

Kruidvat lanceert vanaf vandaag via kruidvat.nl/verzekeringeneen volledig vernieuwd pakket verzekeringen. Veel schadeverzekeringen in dit pakket hebben een betere dekking tegen een vaak nog scherpere premie. Kruidvat is hiervoor een samenwerking gestart met Aegon. Bovendien breidt Kruidvat het aanbod verzekeringsproducten uit met een Verkeersschadeverzekering, een voordelige verzekering met een uitstekende dekking. Al vanaf 4,95 per maand is de consument verzekerd tegen de meest voorkomende verkeersrisico’s. Kruidvat is hiermee de enige Nederlandse drogisterijketen die zo’n verzekering aanbiedt.

Naast de succesvolle herintroductie in 2010 van spaarproducten, doorlopende kredieten en persoonlijke leningen, biedt Kruidvat een uitgebreid pakket verzekeringen aan. “Bij Kruidvat zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden met producten waaraan de consument behoefte heeft. Zo neemt de vraag naar transparante en voordelige verzekeringen nog steeds toe. Bij Kruidvat hebben consumenten de zekerheid dat zij een verzekering afsluiten met een zeer complete dekking tegen één van de goedkoopste tarieven in Nederland”, aldus Bert Verhoef, directeur Inkoop General Merchandise. “Wij hebben onze schadeverzekeringsproducten ondergebracht bij Aegon. Zij behoort in Europa tot de absolute top en is één van de grootste financiële instellingen wereldwijd.”

Kruidvat is als verbonden bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Meer info over het vernieuwde assortiment verzekeringsproducten van Kruidvat staat op: kruidvat.nl/verzekeringen

 Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality