Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
7 februari 2011

Intro Trind Caring Colors nagellak

Dit voorjaar presenteert Trind met trots een nieuwe collectie trendy zomerkleuren die perfect aansluiten op het modebeeld van de komende zomer. De zomercollectie van de Trind Caring Colors bestaat uit de levendige tinten paars, fuchsia, oranje en groen. Deze limited editions verschijnen naast het reguliere assortiment van 24 kleuren.

“Trind heeft dé innovatie in het traditionele kleursegment gebracht met de Caring Color range”, aldus Patrick van Gent, CEO Trind Cosmetics, “waarbij de prachtige kleuren op de nagel ook nog eens verzorgend werken! Daarin is Trind uniek. We brengen kleur in de verzorging.”

Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?
De Trind Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels in optimale conditie blíjven. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. De kleurlakken zijn van een professionele kwaliteit die gemakkelijk aan te brengen zijn en lang mooi blijven.

De speciale samenstelling van de Caring Colors biedt een aantal belangrijke voordelen: Het beschermt de nagelplaat, het versterkt de nagel, het repareert beschadigingen op de nagelplaat, het optimaliseert de glans en blijft langdurig op de nagel zitten. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te houden.

Naast deze trendy „limited editions‟ voor de zomer biedt Trind een fraai assortiment van ‘nail finishers’ om de kleuren nog beter te laten uitkomen. De Trind topcoat en Trind basecoat laten de kleurlak stralen en bieden tevens een optimale bescherming tegen zand, zee en zon. Gebruik de Trind Nail Brightener om je nagellak na een aantal dagen weer als nieuw te laten schitteren!

Verkoopinformatie:
t: +31 33 460 6040 / info@trind.com
http://www.trind.com


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality