Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 februari 2011

A.S. Watson benoemt Paul Keur als Buying Director General Merchandise

Paul Keur (48 jaar, foto) is benoemd in de functie van Buying Director General Merchandise bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Keur volgt vanaf 1 juni Bert Verhoef op.

Verhoef gaat zich als Managing Director van Trekpleister in belangrijke mate richten op de verdere expansie van Trekpleister. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor Business Development in de Benelux en het aanbod verzekeringen en bancaire producten.

Keur heeft ruime ervaring op het gebied van General Merchandise. Hij was eerder werkzaam bij Otto, V&D en Zeeman. In zijn laatste functie vervulde Keur de rol van Buying Director Europe bij TJ Maxx Europa.

 Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality