Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
30 maart 2011

Hans Wagner nieuwe directeur Winkeloperatie DA

Op 16 mei aanstaande treedt Hans Wagner (42) in dienst bij DA Retailgroep als directeur Winkeloperatie. Hij neemt een deel van de taken van Gert Blaauw over die per 1 april het bedrijf verlaat. Hans (foto) is momenteel regiomanager bij Super de Boer en heeft ruime ervaring in de retail, onder andere bij Makro, Plus en C1000. Hij gaat zich bij DA primair focussen op de winkeloperatie. Onder zijn verantwoorde-lijkheid vallen districtmanagement, regiomanagement, expansie en winkelverbouwingen en -inrichtingen.

Hans Wagner, opgegroeid in een ondernemersgezin – zijn ouders hadden een winkel in Den Haag – en zelf al op jonge leeftijd bedrijfsleider van een C1000 supermarkt, is echt een man van de praktijk. Hij was onder andere werkzaam voor Plus supermarkten als districtleider operations en werkte voor Metro als vestigingsmanager van twee Makro-vestigingen. Sinds 2007 is hij in dienst van Super de Boer als regiomanager. Hans Wagner maakt onderdeel uit van het vernieuwde directieteam van DA Retailgroep dat per 1 mei onder leiding komt van Johan Boeijenga.

 Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality