Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
29 juni 2011

Holland Pharma ook seizoen 2011-2012 sponsor v.v. De Graafschap

Holland Pharma heeft het sponsorcontract met eredivisie voetbalclub De Graafschap verlengd. De naam van de groothandel uit Borculo in drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en alle aanverwante medische producten zal daarom ook volgend seizoen op de borst van het wedstrijdtenue prijken.

Het bedrijf stond ook vorig seizoen al op het shirt van De Graafschap. Martijn Elkink, accountmanager van De Graafschap: “Namens De Graafschap kan ik melden dat we erg verheugd zijn over de continuering van deze samenwerking. We zijn trots dat we kunnen bijdragen aan de marketingdoelstelling van Holland Pharma.”

Jan Bouwman (foto), algemeen directeur van Holland Pharma, is eveneens opgetogen vanwege de voortzetting van de samenwerking. “Met Holland Pharma op het shirt en onze merken Greens+, Lamberts Sportrange en Isabelle+ op de boarding gaan wij wederom een gezonde samenwerking met De Graafschap aan. Wij wensen De Graafschap heel veel succes in de komende competitie. Het moet zeker gaan lukken met de gezondheidsproducten van Holland Pharma!”


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality