Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
11 oktober 2011

Coty en Elite kondigen gezamenlijke lancering parfumlijn aan

Coty Inc., het toonaangevende internationale cosmeticabedrijf, en Elite Word SA, ‘s werelds meest prestigieuze modellenbureau, hebben een unieke samenwerking in parfum onthuld. De twee partijen slaan de handen ineen voor het ontwikkelen en uitbrengen van een nieuwe parfumlijn. De vier parfums komen in februari 2012 uit en vertegenwoordigen de waarden en het imago van Elite. Dit meldt Coty in een persbericht aan Careality.

De nieuwe collectie bestaat uit vier verschillende geuren. De parfums staan voor de verleidelijke wereld van beauty en glamour die wordt geassocieerd met modellen en mode. De sensuele geuren zijn ieder gebaseerd op een hoofdstad.

Coty Beauty is verheugd met de nieuwe aanwinst. Het past goed bij haar vooruitstrevende visie. “Coty heeft in het verleden al vaak bewezen oog te hebben voor groeimogelijkheden om de positie als wereldleider in de cosmeticabranche te versterken”, vertelt Bernd Beetz, managing director bij Coty. “We zijn de eersten met een nieuw concept in deze sector en we verwachten dat het een groot succes wordt.”

Renato Semerari, de directeur van Coty Beauty zegt hierover: “Op basis van onze eerdere partnerships, onze unieke analyses op parfumgebied en de wereldwijde bekendheid van het merk Elite Models, zien we een kans om het bereik van ons portfolio uit te breiden.” (…)

Ga voor meer informatie over Coty Inc. naar www.coty.com
Ga voor meer informatie over Elite naar www.elitemodelworld.com


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality