Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
12 oktober 2011

Salon Effects Real Nail Polish Strips, van Sally Hansen

Geen tijd om je nagels te voorzien van een mooie glanzende laag nagellak in een mooi design? Met deze Real Nail Polish Strips zijn je nagels in een oogwenk voorzien van een mooie laag nagellak die ook nog eens lang blijft zitten. Ideaal om je nagels snel en zonder geknoei bij te werken, waar je ook bent. Deze smetteloze nagellak blijft zitten waar het hoort. De strips zijn voorzien van fantastische designs waar een professionele nagelsalon wel een paar uur voor nodig heeft, maar die je nu thuis supersnel kunt aanbrengen voor een snel en eenvoudig stijlstatement op je nagels. Verkrijgbaar in 6 fraaie designs.

Consumentenadviesprijs euro 11,99.
Voor meer info: Coty Beauty, 023-2302200.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality