Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 oktober 2011

Decubal Body Scrub, Douche Crème en Deodorant

Het aantal mensen met een droge huid is groot! Wie een droge huid heeft, weet dat het (diepte)reinigen ervan, door bijvoorbeeld douchen of scrubben, de huid nóg droger kan maken. Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. Nieuw zijn de Decubal Douche Crème, Body Scrub en Deodorant. Hiermee kan de droge en gevoelige huid in alle zachtheid van top tot teen optimaal worden verzorgd, zonder haar nog verder uit te drogen.

Met deze nieuwe producten van Decubal kan zelfs de meest droge en gevoelige huid op een zachte en uiterst milde wijze worden gereinigd en verzorgd. Deze nieuwe douche- en bodyproducten laten de droge en gevoelige huid direct zacht, glad, goed gehydrateerd en comfortabel aanvoelen!

Verkoopprijzen
Decubal Douche Crème €  8,99/200 ml
Decubal Body Scrub       € 12,50/pot 345 g.
Decubal Deodorant         €  8,99/ 50 ml roll-on


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality