Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
16 januari 2012

Parfumerie Roma uit Velp is Pour Vous Lid van het Jaar 2011

Het winnende team van Parfumerie Roma uit Velp met de trotse Roel Pijl

Pour Vous Parfumerie organiseert jaarlijks het grote Pour Vous Gala; dit jaar vormde Hotels van Oranje het decor voor de feestelijke avond met als thema: “Over the Top”. In aanwezigheid van ruim 600 gasten, waaronder Pour Vous ondernemers, verkoopsters en cosmeticaleveranciers, is Parfumerie Roma uit Velp gekozen tot Pour Vous Lid van het Jaar 2011.

Het was een spetterende avond vol entertainment waarbij de genomineerden in spanning moesten afwachten wie er met de belangrijke titel vandoor ging. Na een eerdere nominatie voor Pour Vous Lid van het Jaar 2010 is de welverdiende winnaar Parfumerie Roma. De keuze is gemaakt door Pour Vous ondernemers, cosmeticaleveranciers en het Pour Vous hoofdkantoor. Vol trots nam de heer Pijl, samen met zijn enthousiaste team, de bijzondere prijs in ontvangst. Andere genomineerden waren Parfumerie Delfgaauw uit Roosendaal en Parfumerie Van Beem uit Haarlem.

Miss Pour Vous & Vertegenwoordiger van het Jaar
Naast Pour Vous Lid van het Jaar 2011 waren er nog twee andere prijzen te winnen: Miss Pour Vous en Vertegenwoordiger van het Jaar. Alle aanwezige Pour Vous verkoopsters maakten kans op de titel ‘Miss Pour Vous”. De winnares is Laura Smits van Parfumerie Delfgaauw. Zij mag in 2012 een “Shop ‘till you drop” reis naar New York maken. Monique van Lith van La Prairie ging er van door met de titel Vertegenwoordigster van het Jaar. De Pour Vous ondernemers stemden massaal voor deze gepassioneerde en bevlogen La Prairie vertegenwoordigster.

 

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality