Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
7 februari 2012

Introducties Yves Rocher

Yves Rocher introduceert:

Cure Solutions, anti-vermoeidheid oogroller

“Vermoeidheid zorgt ervoor dat het huidverouderingsproces versneld wordt. De oorzaak van het probleem is dat de microcirculatie vertraagt. De onderzoekers
van Yves Rocher hebben een bijzondere werkstof geselecteerd die de micro-
circulatie in de huid krachtig stimuleert: polyfenolen uit rode wingerd (30% verbetering van de microcirculatie),” aldus Elise Rebut – Hoofd Wetenschappelijke communicatie en Biodiversiteit.

Dankzij haar hechtranken, bladnerven en de wijde vertakkingen van haar wortelstelsel, is de rode wingerd een uitermate sterke plant. Het blad, dat al van oudsher bekend staat om zijn aderversterkende eigenschappen, bevat polyfenolen die in staat zijn de haarvaatjes in de huid te sterker te maken, waardoor de microcirculatie in de huid krachtig gestimuleerd wordt. Bovendien levert dit extract uit rode wingerd voedingsstoffen die de huid revitaliseren en diepgaand hydrateren. Vermoeidheidstrekken krijgen geen kans meer en de huid behoudt haar jeugdigheid.

Flowerparty ‘Summer Edition’, een trendy nieuwe geur

Philippe Romano, parfumeur bij Drom, beeldde zich bij de creatie van deze nieuwe variant op Flowerparty, ‘Summer Edition’ een mooie zomerochtend in, bruisend van fantasie en optimisme, als een mix van sappige vruchten en felle, frisse kleuren.De topnoot is scherp en vlezig en bevat een ietwat zure, verfrissende cocktail van essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.In het hart vermengen de bloemige geurnoten van magnolia zich met een warm en zonnig accent waarmee uw lichaam de hele dag door, al bij de minste of geringste beweging, wordt omringd.

 

Met de introductie van de productlijn ‘Un Matin au Jardin’ zet Yves Rocher zich in voor het milieu:

-De eaux de toilette bevat geen parabenen, kleurstoffen of ftalaten
-De bodymilk bevat geen parabenen of kleurstoffen
-De douchegel bevat geen parabenen of kleurstoffen 
 
De productlijn bestaat uit gemakkelijk biologisch afbreekbare formulesDeel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality