Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
30 mei 2012

Nivea Visage versterkt haar basisverzorgingslijn

De al jaren vertrouwde en bekende basisverzorgingslijn van NIVEA VISAGE heet vanaf nu NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn. De lijn is niet alleen in een nieuw jasje gestoken doormiddel van een vernieuwde verpakking en nieuw herkenbaar NIVEA logo, ook de formule is verbeterd. De complete NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn is namelijk verrijkt met het ingrediënt Hydra IQ dat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. De combinatie van een intensieve reiniging en optimale verzorging is essentieel voor een gezonde huid, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van NIVEA VISAGE, onder 557 vrouwen in de leeftijd van 16 jaar of ouder.  NIVEA is zich hiervan bewust en breidt daarom haar basisverzorgingslijn uit met twee nieuwe reinigingsproducten. Deze zomer introduceert het merk namelijk twee reinigingsmousses. De NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse voor de normale huid en de NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse speciaal voor de droge huid. Dit meldt Nivea in een persbericht aan Careality.

De NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn bestaat uit 26 producten, speciaal ontwikkeld voor de (gevoelige) gezichtshuid en heeft voor ieder huidtype en iedere behoefte de juiste producten. NIVEA VISAGE, de nummer één in gezichtsverzorging,  ondergaat dit jaar een complete metamorfose. Opvallend is het authentieke ronde logo dat is geïnspireerd op het bekende blauwe NIVEA Crème blik.

Hydra IQ voor extra hydratie
Zoals de nieuwe naam al doet vermoeden is de complete NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn niet alleen gericht op reiniging, maar hebben de producten ook een hydraterende werking. Alle producten, dus ook de reinigingslijn zijn voorzien van het ingrediënt Hydra IQ. Deze technologie is gebaseerd op het stimuleren van de waterkanaaltjes zodat het vocht beter van cel naar cel kan worden getransporteerd. De aanmaak van deze waterkanaaltjes wordt gestimuleerd door het ingrediënt GlycerylGlucose. Dit samen zorgt voor een hydraterende werking van de producten van de NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn.

NIVEA Aqua Effect Verfrissende en Verzachtende Reinigingsmousse
De NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn wordt deze zomer uitgebreid met twee nieuwe producten: de NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse en de NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse. Deze twee producten hebben een mousse-structuur en zowel een reinigende als verzorgende werking. De transparante vloeistof verandert in een schuimende mousse op het moment dat het uit het pompje komt. De formule reinigt zacht en heeft een aangename geur, waardoor het echt een verwennerij is voor de huid. Met de wetenschap dat 36% van de vrouwen gebruikt maakt van de handen bij het reinigen van het gezicht en de wastafel de voornaamste plek is voor reiniging, gevolgd door de douche (30% vs. 22%), sluiten deze twee nieuwe producten perfect aan bij het reinigingsritueel van deze vrouwen. De NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de normale huid en is verrijkt met Vitamine E. De NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse is er speciaal voor de droge huid en is verrijkt met natuurlijke Amandelolie. Beide producten bevatten Hydra IQ voor een hydraterende werking en hebben een aangename geur.

De nieuwe reinigingsmousses zijn vanaf juli 2012 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €6,49.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality