Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
1 juni 2012

Fenistil Penciclovir Gekleurde crème

Een spiegelteam in Amsterdam spiegelde de onzekerheden van vrouwen. Zes op de tien vrouwen is onzeker over hun spiegelbeeld. Bijna de helft (47%) zegt regelmatig in de spiegel te kijken om te checken op eventuele uiterlijke veranderingen, zo blijkt uit onderzoek van Novartis door PanelWizard onder 1000 Nederlanders. Een koortslip behoort tot één van deze uiterlijke veranderingen. 30% van de vrouwen schaamt zich daadwerkelijk voor het hebben hiervan. Je spiegelbeeld blijft echter hetzelfde met het geneesmiddel Fenistil Penciclovir Gekleurde crème. Gewapend met een goed gevulde handtas hebben vrouwen het gevoel op alle onverwachte situaties te zijn voorbereid (41%).


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality