Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
1 juni 2012

Garnier introduceert Ultra Lift Serum + Crème 2 in 1

Garnier introduceert een unieke en ultieme combinatie: twee technologieën in één huidverzorgingsproduct! Ultra Lift Serum + Crème bevat zowel een serum als een crème in één flacon zodat men in een enkele stap de huid optimaal hydrateert en verschillende tekenen van veroudering aanpakt, want serums zijn de meest effectieve remedie tegen huidveroudering, vanwege de hoge concentratie actieve ingrediënten voor het allerbeste resultaat.

Met Ultra Lift Serum + Crème is er een perfecte balans ontwikkeld van twee verschillende texturen waarbij de ingrediënten gescheiden blijven. Bij elke applicatie worden ze op de juiste manier vermengd en gedoseerd, zodra de emulsie uit de flacon komt.

Dankzij een innovatieve, elektronisch voortgedreven techniek komt er in elke flacon precies dezelfde spiraal, ofwel mix van het serum en de crème. Op deze manier blijft ook het ‘swirl’ patroon onveranderd tijdens het gebruik en de werkstoffen worden in de flacon niet met elkaar vermengd. De spiraal blijft intact, elke applicatie weer.

Garnier Ultra Lift Serum + Crème is vanaf juli verkrijgbaar in 50ml voor euro 12,99 consumentenadviesprijs.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality