Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
7 juli 2012

L’Oréal Paris Hair Expertise introduceert EverPure

L’Oréal Paris Hair Expertise introduceert na de zomervakantieperiode EverPure, een nieuwe generatie haarverzorging, speciaal ontwikkeld voor de verzorging van overbehandeld gekleurd haar. Want keer op keer kleuren, regelmatig permanenten en dagelijks spoelen met hard water zijn allemaal veroorzakers van dof en futloos haar.

EverPure is een unieke formule zonder sulfaten, op basis van actieve bestanddelen uit botanische oliën die diep doordringen in de haarvezels voor een uitzonderlijk resultaat. De EverPure range van Hair Expertise is met zorg ontwikkeld in de laboratoria van L’Oréal Paris voor de verzorging van gekleurd haar. De formule heeft een tweevoudige werking. De formule, die sterk is voor de kleur, is aangepast op diverse haartypes: hydratation, liss, volume.

De EverPure-lijn bestaat uit shampoo’s, conditioners, een masker, spray leavin en serum.

Verkoopadviesprijzen variërend van euro 8,99 tot 12,99.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality