Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
25 juli 2012

Vision introduceert All Day Sun Protection SPF 50

Op onbewolkte dagen kan de zonkracht, ook wel UV-index, net na het middaguur de waarde 7 bereiken. Nu genieten we van een wolkenloze hemel, maar over een paar dagen komt er alweer meer bewolking in het land. De meeste Nederlanders denken dat het dan niet zo’n vaart loopt met de risico’s van de zon, maar ook op een dag mèt bewolking kan de zonkracht zeer hoog zijn. Bij een gebroken wolkendek kan de intensiteit van UV-straling zelfs tijdelijk groter zijn dan bij een onbewolkte hemel. Dit komt doordat de straling gereflecteerd wordt door de wolkenranden. Op dagen met een gedeeltelijke bewolking kan de dagdosis UV-straling daarom hoger uitvallen dan op een onbewolkte dag.

In de deze tijd van het jaar, als de zon hoog aan de hemel staat, is het gebruik van een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor daarom sterk aan te raden. Ook op dagen mèt bewolking. Veel Nederlanders gebruiken dit soort middelen echter niet graag, omdat crèmes met een hoge beschermingsfactor over het algemeen aanvoelen als ‘boter’ en moeilijk uit te smeren zijn. Vision introduceert daarom nu All Day Sun Protection SPF 50, de eerste zonnebrandcrème in deze hoge beschermingsfactor die wèl makkelijk smeert en snel intrekt.

-De langdurige bescherming van Vision is heel handig als je kinderen zwemmen en moeilijk het water uit te krijgen zijn om opnieuw te worden ingesmeerd. En omdat Vision geen parfum bevat, is het ook geschikt voor kinderen met een (zeer) gevoelige huid.
-De beschermingsduur van zonnebrand is afhankelijk van zonkracht en huidtype. Ga voor een test en een persoonlijk advies naar: www.vision-sun.nl/advies.
-Dankzij de LyphaZome technologie laat Vision geen vet of plakkerig laagje achter op de huid. Hierdoor blijft er op het strand minder zand aan je huid plakken.

Zie voor meer informatie: www.vision-sun.nl


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality