Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
27 juli 2012

MEXX Pure for Him en MEXX Pure for Her

Fris, energiek, sprankelend… maak kennis met de nieuwe twingeuren. MEXX Pure for Him en MEXX Pure for Her is voor mensen die houden van puurheid en echtheid. Niemand minder dan James Blunt (van de hit single You’re beautiful) en het Russische model Yuliya Snigir zijn de gezichten van de campagne. “Ik vind het geweldig om Mexx Pure te vertegenwoordigen,” aldus James Blunt,” omdat de geur en het merk precies laten zien wie ik ben: authentiek en trouw aan mezelf.” Yuliya Snigir voegt hieraan toe: “Ik ben de afgelopen drie jaar het gezicht geweest van Mexx Fashion in Rusland, dus ik vind het geweldig dat ik nu ook met de geuren kan werken. Ik ben dol op Mexx Pure omdat het een authentiek en natuurlijk parfum is, net als ik. Je kunt de geur op elk moment dragen. Hij is supervrouwelijk en ik voel me heel sensueel wanneer ik hem draag. I love it!”

MEXX Pure for Him
Wat is puurder dan een mannengeur die superfrisse noten combineert met warme, sensuele akkoorden? De verleidelijke nieuwe interpretatie van een fris parfum is superaantrekkelijk, origineel en puur.

MEXX Pure for Her
Deze ultra vrouwelijke geur is verfrissend optimistisch en heerlijk puur: het geurequivalent van ontspannen in je eigen rustgevende spa, omringd door fluweelzachte bloemblaadjes.

Assortiment en verkoopadviesprijzen:
MEXX Pure for Him:                                          MEXX Pure for Her:
Eau de Toilette 30ml euro 16,-                     Eau de Toilette 15ml euro 16,-
Eau de Toilette 50ml euro 24,-                     Eau de Toilette 30ml euro 24,-
Eau de Toilette 75ml euro 33,-                     Eau de Toilette 50ml euro 33,-
After Shave 50ml euro 19,50                       Shower Gel 150ml euro 8,95
Shower Gel 150ml euro 8,95                         Body Lotion 150ml euro 8,95
Deodorant Aerosol 150ml euro 8,95         Deodorant Aerosol 150ml euro 8,95


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality