Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 augustus 2012

Kneipp douchegel en badschuim cacao

Chocolade is onweerstaanbaar lekker. Niet alleen de smaak, ook de geur, kleur en de verpakking van chocolade geven een blij gevoel. Het hoofdingre-
diënt cacao bevat bijzondere stoffen die ervoor zorgen dat ons lichaam extra gelukshormonen aanmaakt. Vanaf eind oktober kan men ook douchen en baden met chocolade. Dan introduceert Kneipp een douchegel en badschuim met als hoofdingrediënt cacao.

De nieuwe Kneipp Cacao badschuim en douchegel bevatten natuurlijke cacaobonenextracten en amandelolie. Beide ingrediënten bezorgen een onweerstaanbare zachte huid, want: Amandelolie geeft voeding en bescherming aan de huid. Cacao heeft een kalmerende werking op de huidsensoren. De combinatie van verzorgende natuurlijke oliën en cacao geeft dus letterlijk en figuurlijk een goed en verzorgend gevoel.

Bovendien ruiken de producten ook echt naar chocolade.

Adviesprijzen:
-Kneipp Cacao badschuim euro 8,99 (400ml)
-Kneipp Cacao douchegel euro 4,99 (200ml)
-Kneipp Cacao cadeauverpakking euro 5,99 (200ml + puff)


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality