Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
10 oktober 2012

Kruidvat-winkels in Barendrecht en Purmerend landelijke winnaars Winkelwedstrijd

De Kruidvat-winkel aan de Van Beuningenhaven 32 in Barendrecht is samen met het Kruidvat filiaal aan het Leeuwerikplein 17-19 in Purmerend uitgeroepen tot landelijke winnaar van de Kruidvat Winkelwedstrijd. Beide teams behaalden de  hoogste scores op service, winkelbeeld en klanttevredenheid. Een dergelijke uitslag is nog nooit eerder voorgekomen bij de Kruidvat Winkelwedstrijd. De prestatie werd tijdens een feestelijke prijsuitreiking in De Fabrique in Utrecht bekroond met een fantastische hoofdprijs voor beide teams – een lang weekend relaxen op één van de Canarische Eilanden.

Winkelmanager Wendy Plantinga van Kruidvat Purmerend is vol lof over haar team: “De enorme inzet, het enthousiasme en de toewijding van ons winkelteam hebben geleid tot dit fantastische resultaat. We zijn ontzettend blij dat we als winnaar uit de bus zijn gekomen.”

Ook winkelmanager Diana de Bruijn van Kruidvat Barendrecht is erg trots op haar winnende team: ”Dit is een prestatie die we alleen hebben kunnen neerzetten dankzij de inzet van het hele team. Ik ben trots op het team. We kijken uit naar het reisje naar de Canarische Eilanden!”

Jaarlijkse traditie
De Kruidvat Winkelwedstrijd is een jaarlijks initiatief waarbij alle Kruidvat-winkels worden beoordeeld op een aantal criteria. Zo tellen onderdelen als omzetgroei, de netheid van de winkel en de klanttevredenheid mee bij de eindbeoordeling door de Kruidvat directie.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 1000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beauty-markt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim drie miljoen klanten de winkels van Kruidvat.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality