Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
11 oktober 2012

Beiersdorf introduceert nieuwe anti-transpirant lijn Hidrofugal

Uit onderzoek¹ blijkt dat 18% van de bevolking last heeft van transpiratie. Hevig transpireren met als gevolg grote natte plekken op de kleding maakt vaak onzeker en men ervaart het als zeer onprettig. Beiersdorf neemt deze onzekerheid weg met de introductie van Hidrofugal op de Nederlandse markt. De producten verminderen de zweetproductie en bieden daarmee ‘okselzekerheid’. Het Hidrofugal-assortiment bestaat uit een Classic lijn voor de normale huid en een Sensitive lijn voor de gevoelige huid. Beide lijnen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hidrofugal is vanaf oktober 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hidrofugal Classic
De Hidrofugal anti-transpirant Classic lijn, bestaande uit een spray, roll-on en verstuiver, vermindert transpiratie en biedt een betrouwbare bescherming tegen lichaamsgeur. De geurloze Hidrofugal Classic producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De formule bestaat uit het basisingrediënt Aluminium Chlorohydrate (ACH). De hoge concentratie ACH dringt diep door in de zweetporiën en zorgt voor een anti-transpiratie effect tot wel 48 uur.

Hidrofugal Sensitive
De Hidrofugal anti-transpirant Sensitive lijn, bestaande uit een stick en een roll-on, heeft een milde geur en bevat naast dezelfde ingrediënten als in de Classic lijn ook Panthenol. Deze werkzame stof zorgt ervoor dat de producten uitermate geschikt zijn voor de gevoelige okselhuid. Hidrofugal Sensitive kan zelfs zonder problemen na het scheren van de oksels worden aangebracht.

De consumentenadviesprijs bedraagt voor het complete Hidrofugal-assortiment € 5,99, met uitzondering van de Hidrofugal Classic Forte, die een adviesprijs heeft van € 6,99.

Voor meer informatie: www.beiersdorf.nl

¹ NIVEA Needs & Attitudes Towards Heavy Sweating GER+UK+CZ+ROM+MEX+ITA, March 2009, Research International.
² Dermatologisch effectiviteitonderzoek Hidrofugal Classic Forte uitgevoerd door Beiersdorf Duitsland onder 25 personen die hevig transpireren.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality