Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
29 oktober 2012

Winkelopening De Tuinen in winkelhof ’t Loo in Heiloo

Op 17 oktober j.l. opende de unieke retailketen De Tuinen een winkel in ’t Loo in Heiloo. Bruna is verhuisd naar Libris-boekhandel Deutekom en De Tuinen kreeg de kans om ook in Heiloo te vestigen. “Voor De Tuinen is het fantastisch om onderdeel te zijn van winkelhof ’t Loo,” aldus Algemeen Directeur Dick de Lange.

De Tuinen voelde zich direct aangesproken door de slogan van winkelhof ’t Loo: ‘Een winkelcentrum met alleen maar kwaliteitswinkels.’  Het streven van De Tuinen naar de hoogste kwaliteit in service en producten sluit hier perfect bij aan. Onze mede-
werkers worden opgeleid door het interne trainingsprogramma tot excellente adviseurs. Een persoonlijk advies gericht op persoonlijke verzorging, zowel gericht van binnenuit als van buiten zijn de medewerkers niet vreemd.

Over De Tuinen
Sinds 2003 is De Tuinen onderdeel van NBTY Europe, onderdeel van het Amerikaanse NBTY, een van de grootste voedingssupplementen specialisten. Hierdoor is het assortiment aan voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid en is De Tuinen dan ook uitgegroeid tot dé specialist op dat gebied. Het assortiment is voortdurend in beweging en De Tuinen is altijd op zoek naar oorspronkelijke producten die passen bij de huidige tijdsgeest.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality