Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
30 oktober 2012

Dr. Fix Hands Winterhanden Wonder Zalf

In de winter hebben veel mensen last van droge en pijnlijke handen. Door de koude, vochtige lucht en de weersinvloeden vertraagt de reactie van de bloedvaten, waardoor er minder zuurstof en voedingsstoffen in het weefsel komen. Zo ontstaat jeuk, kloofjes en scheurtjes op je handen, wat ook wel winterhanden wordt genoemd. Het beste dat je hier tegen kunt doen is zorgen dat je voldoende vocht binnen krijgt, en smeren met een beschermende, voedende zalf of handcrème. Dit meldt PK Benelux in een persbericht aan Careality.

De sheabutter en zuivere calendula extracten in Dr. Fix Winterhanden wonderzalf geven verlichting en beschermen je handen direct. Het helpt het vochtgehalte van de huid weer op peil te brengen en voorkomt uitdroging. Je handen worden in recordtijd in topconditie gebracht.

Om het beste resultaat te behalen, breng je een crème ’s ochtends aan voor bescherming gedurende de dag en ’s nachts om je handen te laten herstellen. Door met een masserende beweging de crème aan te brengen krijgen je handen een weldadige behandeling. Zo zijn pijnlijke en geïrriteerde handen snel verleden tijd.

Dr. Fix Winterhanden wonderzalf is verkrijgbaar in handige meeneem tube van 50 ml (€ 9,99) en in een pompflacon van 200ml (€ 18,20) voor thuisgebruik.

Voor meer info: PK Benelux, telefoon 0413-253338, www.pkbenelux.com

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality