Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
2 november 2012

Jubileum-spaaractie bij DA voor kettingen en fashionhangers

DA bestaat dit jaar 70 jaar! En wie jarig is trakteert natuurlijk. Vanaf 5 november kunnen klanten bij DA sparen voor gratis unieke kettingen en fashionhangers. Bij elke besteding van vijf euro ontvangt men een sticker, vier stickers zijn goed voor een ketting of een hanger. Zo spaart men snel een mooie set van kettingen en hangers bij elkaar. De spaaractie loopt door tot en met 16 december.

Hip, trendy en leuk te combineren
Er zijn drie soorten kettingen waarmee de 12 originele fashionhangers gecombineerd kunnen worden. De kettingen, lederen veters uitgevoerd in natuurlijk bruin, diep zwart en chique grijs, doen het samen met de hangers niet alleen leuk om de hals! Gewikkeld om de pols, als tashanger of zelfs als hippe schoenveter kan de ketting helemaal naar eigen stijl gedragen worden. De hangers zijn er in 12 leuke ontwerpen, variërend van eenvoudig zilverkleurig strikje tot opvallende mini Eiffeltoren! De kettingen worden geleverd in een stevige geschenkbox, de hangertjes zijn verpakt in trendy cadeautasjes: een mooi en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen!

De spaaractie
Bij elke besteding van vijf euro ontvangt de klant een sticker. Bij vier stickers krijgt men een gratis ketting of hanger. De artikelen worden gedurende de actieweken ook gratis weggegeven bij aankoop van bepaalde actieproducten en zijn gedurende de gehele actie los te koop voor € 6,99 per stuk. Sparen is mogelijk van 5 november tot en met 16 december 2012.


Deel dit bericht:


Eén reactie op “Jubileum-spaaractie bij DA voor kettingen en fashionhangers”

  1. cobie nouws schreef:

    Ik heb al één van de kettingen en ze zijn écht leuk, mooi en degelijk en voor het sparen daarvoor hoef je niet al te veel te besteden.

Careality