Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
21 januari 2013

adidas “Sport Energy”

Met de huidige hectische manier van leven kunnen mannen altijd wel een energieboost gebruiken. Dat is het idee achter het nieuwste product in de adidas lichaamsverzorgingslijn voor mannen: Sport Energy.

Deze nieuwe lijn is verkrijgbaar als Action 3 anti-transpirant deodorant en als ‘3-in-1’ douchegel en is speciaal bedoeld voor mannen om hun batterij weer helemaal op te laden. Met een opwekkende geur die voor een ware energieboost zorgt, is Sport Energy een dynamische manier om de ochtend te beginnen en je klaar te maken voor een nieuwe dag of om je weer op te laden na een stevige workout.

Een frisse energieboost
Sport Energy is verkrijgbaar als ‘3-in-1’ Body Hair Face douchegel. De belangrijkste ingrediënten, limoenextract en natuurlijke mineraalzouten, creëren een verfrissende boost terwijl de energieke, dynamische geur de zintuigen wekt met verkwikkende citrusnoten van limoen, ceder en sinaasappel. De pH-respecterende ‘alles-in-één’ gelformule houdt de huid gehydrateerd en is geschikt voor lichaam, gezicht en haar zonder de huid en de ogen te irriteren.

Niet alleen de nieuwe lijn Sport Energy is te verkrijgen in een ‘3-in-1’ formule, maar ook After Sport, Extra Fresh en Active Start zijn nu verkrijgbaar in deze verrassende nieuwe formule. Deze formule is een compleet nieuwe beleving voor de man. Mannen hoeven niet langer meer gebruik te maken van drie verschillende flacons, met deze ‘3-in-1’ formule gebruikt men 1 flacon voor body, hair en face!

Energieke nieuwe verpakking
Het kleurenpalet van de nieuwe verpakking is visueel stimulerend en staat symbool voor een flinke energieboost en het opladen van je batterij.

Daarnaast is er adidas’ Action 3 Sport Energy anti-transpirant deodorant voor mannen. Deze is ontwikkeld in samenwerking met atleten en combineert de anti-transpirant technologie Dry Max System met een opwekkende nieuwe geur. Sport Energy mengt intense, moderne, frisse topnoten met een basis van amber- en houtachtige geuren voor een enorme energieboost. Action 3 Sport Energy anti-transpirant is verkrijgbaar als spray en beschermt de actieve man tot 72 uur lang tegen transpireren.

Meer keuze voor de moderne man
Sport Energy is de vierde variant in de adidas Action 3 deodorantlijn naast Fresh, Intensive en Control. De Sport Energy douchegel voegt zich bij drie andere Body Hair Face-formules: After Sport, Active Start en Extra Fresh.

De nieuwe adidas Sport Energy anti-transpirant deodorant en de ‘3-in-1’-douchegels liggen vanaf februari 2013 in de winkel.

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality