Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
21 januari 2013

Directie van D.I.O. neemt voor één dag beste winkel van het jaar over

D.I.O. drogisterij ‘t Diep uit Steenwijk is uitgeroepen tot beste D.I.O. drogisterij van 2012.

Er zijn 175 D.I.O. drogisterijen in Nederland en D.I.O. drogisterij ‘t Diep heeft het op alle vlakken het beste gedaan.

Als beloning heeft het echtpaar Vis een mooi geldbedrag gewonnen dat ze met het hele team op 12 januari hebben besteed aan een Keverrally door de omgeving.  Terwijl het winkelteam zichzelf heeft verwend, bleef de winkel natuurlijk niet onbewaakt achter: D.I.O. medewerkers van het hoofdkantoor hebben netjes op de winkel gepast.

D.I.O. Drogisterijen
D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule en is onderdeel van de retailorganisatie FACO. Er zijn ruim 175 winkels verspreid door heel Nederland. Bijna alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. De voornaamste producten in het assortiment zijn drogisterij- en cosmetica-artikelen. D.I.O. voert verschillende eigen merken o.a. Idyl en Madelief. Idyl is het beste goedkope alternatief voor A-merken en het Madelief merk staat voor groen en verantwoord. D.I.O. streeft ernaar om met de Madelief selectie een flinke bijdrage te leveren aan de bewustwording van een groen en verantwoord alternatief. D.I.O. is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft de ambitie deze groei ook de komende jaren door te zetten.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality