Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
21 januari 2013

Opening D.I.O. drogisterij Herkenbosch

Op 17 januari j.l. is D.I.O. drogisterij Herkenbosch te Herkenbosch geopend.
Met een warm onthaal en een mooie openingsaanbieding stond de nieuwe
D.I.O. drogisterij de eerste twee en half uur na opening vol met klanten.
Omwonenden zijn erg blij dat er weer een drogisterij in de buurt zit.

De vriendinnen Marie-José Tillmans en Monique Paffen merkten dat de sluiting van de drogisterij in het dorp drie jaar geleden als een groot gemis werd ervaren. Zij besloten hun banen op te zeggen en een drogisterij/parfumerie te openen. En dat werd direct beloond: de eerste dag stond de hele winkel vol met klanten en de omzet was boven verwachting.

De keuze voor D.I.O. was snel gemaakt. Voordeel van D.I.O. is volgens de vriendinnen de landelijke naamsbekendheid, de open bedrijfscultuur, de ruimte voor eigen ideeën en ondernemerschap en het lage kostenniveau.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality