Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
5 februari 2013

Sanaproct, perianale crème met zinksulfaat

Vanwege “het waarschijnlijk gunstig effect en het kleine risico op bijwerkingen” wordt bij een droge en geprikkelde huid in de anale regio al jaren een basis van vaseline- cetomacrogolcrème met zinksulfaat geadviseerd door artsen*. Dat is de basis van Sanaproct, maar Sanaproct biedt meer! Sanaproct bevat lichaamseigen melkzuur en helpt hierdoor de zuurgraad van de huid in de anale regio in evenwicht te houden. De hydraterende invloed van melkzuur en de verzorgende crèmebasis dragen bij aan het behoud van de vochtbalans. Het zinksulfaat in de crème ondersteunt samen met polihexanide het herstellend vermogen van de huid. Sanaproct verzacht en beschermt de geprikkelde huid in de anale regio. In de dermatologiepraktijk heeft Sanaproct zich in de afgelopen jaren bewezen. Nu is het tijd om met de billen bloot te gaan … vanaf 18 februari is Sanaproct in een groot aantal commercials op de TV te zien. Dit meldt Bipharma vandaag in een persbericht aan Careality.

De commercial maakt duidelijk dat verbergen niet langer nodig is: het is de moeite waard om anale ongemakken aan te pakken, zodat je weer kan genieten van de leuke dingen in het leven.

*NHG-Farmacotherapeutische richtlijn Pruritus ani, Eerste herziening 2008, M.M. Verduijn, H. Folmer, L.W. Draijer en Schers HJ, Van Goor H. Anale klachten. Huisarts Wet 2004;47(1):48-50

Sanaproct, 30 gram – hygiënische dispenser in doosje met bijsluiter – advies verkoopprijs € 15,95. Verkrijgbaar bij de apotheek en de betere drogist.

Voor meer informatie: Bipharma B.V., telefoon 036-5278000, www.bipharma.com


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality