Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
6 februari 2013

Intro Therme® Skincare: Zen White Lotus, anti-transpirant spray en roller

Therme® Skincare introduceert nu ook een nieuwe
Anti-transpirant spray en roller in de populaire Wereldkuur Zen White Lotus. De spray en roller zijn uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid en zijn gebaseerd op het succes van enerzijds de roller en spray Sensitive en anderzijds de populaire Zen White Lotus Wereldkuur van Therme®. Eerder verscheen al een spray en roller in de eveneens populaire Therme® Wereldkuur Thalasso.

Sensitive System
De anti-transpirant spray en roller van Zen White Lotus hebben een drievoudige werking door het unieke Sensitive System. De geur absorber die onaangename transpiratiegeurtjes opneemt en deze afsluiten voor de omgeving werkt langdurig. Hierdoor zijn vervelende geurtjes verleden tijd. En door de zijdezachte formule wordt de huidflora niet aangetast. Zo ontstaan dus geen nodeloze irritaties van de okselhuid.

Een tweede voordeel is dat de anti-transpirant op natuurlijke wijze vochtvorming vermindert, waardoor de huid langer fris en droog aanvoelt. En last but not least; de geur van Zen White Lotus is net zo subtiel en plezierig als van alle andere verzorgingsproducten uit de Therme® Skincare Wereldkuren en irriteert niet. Nog een interessant aspect voor diegenen die kampen met een gevoelige huid.

Zen White Lotus
Therme® Skincare ontwikkelde de afgelopen jaren 14 Wereldkuren die zijn geïnspireerd op verzorgingsrituelen uit alle Werelddelen. De Zen White Lotus Wereldkuur is al jaren één van de meest populaire wereldkuur en bestaat met de komst van de Anti-transpirant spray en roller uit acht weldadige verzorgingsproducten; een Shower Gel, een Rice Shower Scrub, een Bath Milk, een Energizing Body Mist, een Body Serum en een Body Butter.  Los of in combinatie te gebruiken voor een intensieve kuur.

Zen White Lotus anti-transpirant roller = € 6,05
Zen White Lotus anti-transpirant spray = € 7,07

Voor meer info: Remark, telefoon 0522 – 44 22 24.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality