Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
6 februari 2013

Zonnelijn Lovea Bio wint 3de prijs Beauty Astirs 2012 in de categorie ‘Best Eco’

Op dinsdagavond 5 februari jl. vond de jaarlijkse Beauty Astir-uitreiking, een initiatief van de Vereniging van Cosmeticajournalisten (VCJ) plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. LOVEA BIO, de gecertificeerd 100% biologische zonnelijn won hierbij de derde prijs in de nieuwe categorie ‘Best Eco’.

Alle producten van LOVEA BIO hebben een ECOCERT®-certificering. Producten met het ECOCERT®-keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten ten minste 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten. In het geval van de LOVEA BIO-lijn is dit percentage zelfs 100%. De producten van LOVEA BIO beschikken allen tevens over het Cosmébio-label. Cosmébio is de Franse beroepsorganisatie die de volledige natuurlijke- en biologische cosmeticasector vertegenwoordigt, te weten leveranciers van grondstoffen en ingrediënten, fabrikanten, laboratoria en distributeurs. Producten met het Cosmébio- label bestaan minimaal voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten tevens minimaal 10% ingrediënten, afkomstig van biologische landbouw.

Het juryrapport
Het juryrapport van de Beauty Astirs 2012 over LOVEA BIO luidt: “Lief voor je huid, lief voor de natuur, en direct kunnen genieten van de zon – daar houdt de beautypers van! Dankzij kokos en monoïolie ruiken de zonneproducten ook lekker (wat wel eens anders is bij eco-zonproducten) en dankzij de 100% natuurlijke, minerale filters ben je direct optimaal beschermd tegen UV-straling. Veel juryleden prijzen ook de kinderproducten met SPF 50, omdat die zo prettig aanbrengen.”

Meer informatie: Trade Sense B.V. in Breda, telefoon: 076-7630552. www.lovea.nl


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality