Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 februari 2013

P20: 1 x smeren beschermt de hele dag

Nog eventjes en dan kan men de winterwitheid weer te lijf gaan. Verstandig zonnen begint natuurlijk wel bij de aanschaf van een goed zonnefilter, zeker als je komende zomer veel in de buitenlucht, op het strand of in het water te vinden bent. Hoog tijd dus voor een superieur actionproof zonnebrandproduct. P20, verkrijgbaar in de beschermingsfactoren 15, 20, 30 en 50+, bevat UVA en UVB filters en biedt een effectieve bescherming tegen de schadelijke invloed van UV straling.

P20 is na het aanbrengen direct actief. Het is zeer watervast, zelfs na herhaaldelijk zwemmen en transpireren. Daarbij wordt de geurloze en heldere vloeistof snel opgenomen door de huid zonder witte strepen en een vettig laagje achter te laten. Bovendien kan P20 ook prima als basis onder de make-up worden aangebracht en bevat het geen parfum, parabenen en conserveermiddelen. 1x smeren of sprayen per dag is voldoende door de zeer stabiele gepatenteerde formule met UVA en UVB filters. De dunne vloeistof van P20 zorgt voor een gelijkmatige dekking.

De P20 serie bestaat uit de bekende factor20 indoorzichtige lotion. Nieuw zijn de P20 sprays in de factoren 15, 30 en 50+. Voor de vier factoren geldt dat ze verkrijgbaar zijn in een reisverpakking van 100 ml en een voordeelverpakking van 200 ml.

Juist water en zand reflecteren het zonlicht waardoor meer UV-straling de huid bereikt en er dus sneller verbranding kan optreden. P20 blijft effectief in het water. Cosmetics Europe is dé brancheorganisatie die de belangen behartigt van de Europese cosmetica fabrikanten. Zij controleert met nauwkeurig omschreven testprotocollen, het Colipa-testprotocol, o.a. de beschermingsfactor van zonnebrandmiddelen en de mate waarin ze waterbestendig zijn. De richtlijnen van watervastheid zijn onlangs aangescherpt om meer duidelijkheid te geven omtrent de waterbestendigheid van zonnebrandmiddelen. Volgens Colipa scoort P20 na herhaalde blootstellingen met water de hoogst haalbare gradatie van watervastheid. P20 mag hierdoor, als één van slechts enkele merken, op de verpakking claimen dat het ‘Very Water Resistant’ is. En dit alles zonder parfum, parabenen en conserveermiddelen.

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality