Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
18 maart 2013

The Total Tan Issue: L’Oréal Paris Solar Expertise Summer Musthaves 2013

Iedereen heeft elke zomer weer dezelfde wens: met de beste bescherming op zak een stralende golden tan opbouwen die zo lang mogelijk blijft hangen. Een huid die bovendien opvalt door een gezonde look & feel: een gehydrateerde, zongebruinde huid met een mooie, frisse gloed. Behalve beschermingsproducten zijn er dan ook steeds meer extra musthaves om een sun kissed glow te versterken.

Solar Expertise Gold Protection
De nieuwe innovatie van L’Oréal Paris, Solar Expertise Gold Protection, biedt bescherming, zorgt voor een gelijkmatige bruining en houdt de huid soepel en zacht dankzij intens hydraterende bestanddelen.
• Maximale bescherming. Het gepatenteerde Mexoryl® UVA/UVB filter voorkomt zonnebrand en tekenen van huidveroudering.
• Maximale zorg. De zon heeft een uitdrogende werking waardoor het natuurlijke vochtniveau ‘slinkt’ en de huid tekenen van droogte vertoont, zoals ruwe plekjes en dofheid. Dankzij de   hydraterende extracten in de speciale anti-uitdroging formule blijft de huid zacht en soepel inclusief een frisse, gezonde gloed.
• Maximale schoonheid. Gold Protection zorgt voor een intense, gouden tint die lang behouden blijft. De formule bevat geen titaniumdioxide zodat je tijdens het aanbrengen ook geen witte strepen krijgt. Toegevoegde oliedruppels bevorderen een zacht, soepel gevoel en versterken een goudkleurige, langhoudende tint.

Solar Expertise Gold Protection is verkrijgbaar in: SPF 20, 250 ml € 18,99 SPF 30, 250ml € 19,49 en SPF 50, 250 ml € 19,99

Sensational Sunoil
Beschermende olie, de nieuwe sensatie sinds2011 inhet Solar Expertise zonassortiment van L’Oréal Paris… waardoor je nu beschermd van de zon kunt genieten, vroegtijdige huidveroudering voorkomt en tegelijkertijd profiteert van alle olievoordelen, een stralende glans en een zijdezacht gevoel. Het intense glanseffect van de olie laat ‘het bruin’ bruiner lijken, en zorgt bovendien voor een optische, contourverfraaiende uitstraling van het lichaam. Het geheim van de perfecte zonneolie formule: een hoge bescherming tegen UV-straling in combinatie met een intens glanseffect. Dankzij een speciaal polymeer worden de fi lters goed vermengd met de olietextuur, voor de meest gelijkmatige bescherming. Plus: de oliespray voelt niet vet aan en hult de huid in een prachtige subtiele glans, inclusief een heerlijke typische zomerse geur. Solar Expertise Beschermende Olie is verkrijgbaar in: SPF 15, 150 ml € 15,99, SPF 20, 150ml € 16,99 en SPF 30, 150 ml € 17,99

Solar Expertise Icy Protection
Langzaam, goed beschermd een intens zongebruinde kleur opbouwen is één ding. Na elk zonnebad de huid trakteren op een hydraterende aftercare is een tweede must. Als de huid tijdens de zomermaanden dagelijks optimaal gevoed en gehydrateerd wordt, kleurt de huid dieper bruin en blijft de tint langer intens. Het is ook beter voor de huidconditie zodat UV-schade minder impact heeft op de natuurlijke huidfuncties. L’Oréal Paris introduceert Solar Expertise Icy Protection: de ultieme aftersun met een onmiddellijk verkoelend effect plus intens hydraterende werking. De ideale aftercare na een lange, lome zomerdag. de moisturizing melk is verrijkt met verfrissende micro-waterdruppels dat voor een verkoelend effect zorgt. De textuur smelt op de huid en voelt niet plakkerig of vettig aan.

Solar Expertise Icy Protection:
• Kalmeert direct een branderig, trekkerig gevoel.
• Diepwerkende hydratatie zorgt snel voor een satijnzachte, soepele huid.
• Slimme voorbereiding voor de volgende zomerdag aangezien  de huid elke zomerdag goed gehydrateerd moet zijn.

Solar Expertise Icy Protection is verkrijgbaar in 200 ml € 13,49

Het nieuwe assortiment van Solar Expertise is verkrijgbaar vanaf maart 2013


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality