Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
18 maart 2013

Veel Nederlanders meer energie met Supradyn

Drie op de vier Nederlanders heeft wel eens last van vermoeidheid. Deelnemers die hebben meegedaan aan de grootschalige Supradyn Energietest hebben in groten getale ervaren dat hun energie met het gebruik van deze multivitamine is geactiveerd.

Uit een onderzoek van Info2Action naar vermoeidheid onder Nederlanders blijkt dat driekwart van de bevolking zich weleens vermoeid voelt. Een grote groep vrouwen kreeg de kans 60 dagen lang Supradyn Complex Energy te testen. Het energieniveau van de bijna 1300 deelnemers is voor en na deze periode gemeten.

Vrolijker
Maar liefst 80 procent van de vrouwen die na 60 dagen haar energieniveau opnieuw heeft gemeten, heeft ervaren dat Supradyn energie heeft geactiveerd. “Ik heb veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik voel mij vrolijker en energieker”, aldus één van de vele positieve reacties na de test. Maar liefst 89 procent zou Supradyn aanbevelen aan familie of vrienden.

Het energieniveau van de deelnemers steeg van een gemiddelde van 6,3 naar 7,3 (schaal van 1-10). De tevredenheid van de deelnemers over het gebruik van de multivitamine blijkt mede uit de royale waardering van het product na afloop van de test. Supradyn Complex Energy krijgt van de deelnemers een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst een 8,1.

Bron vermoeidheid onder Nederlanders: Info2action, december 2012, n=994.
Bron Supradyn Energietest: Onderzoek uitgevoerd onder 1272 vrouwen tussen de 18-65 jaar die Supradyn Complex Energy 60 dagen lang getest hebben. Het energieniveau is vóór en ná de testperiode gemeten, naar een methode van het onderzoeksbureau GfK.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality