Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
19 maart 2013

James Bond 007 Ocean Royale voor hem: geeft iedere man een spannend en avontuurlijk gevoel

James Bond 007 Ocean Royale is een verkwikkende nieuwe geur, met een stoere, avontuurlijke twist, die een verfrissende aanvulling vormt op de bekende James Bond 007 geur voor hem. Deze energieke geur voor overdag, geeft mannen die gevaarlijk verleidelijke en ultramannelijke uitstraling van ‘s werelds meest geliefde geheim agent.

De geur
De frisse ingrediënten van Ocean Royale voegen een vleugje avontuur toe aan de Bondportfolio. Het zeebriesakkoord neemt ons mee naar verre bestemmingen en de topnoten van limoen, anijszaad en bergamot creëren een essence die net zo verkwikkend is als helder zeewater. Dankzij deze combinatie van ingrediënten zijn mannen helemaal klaar voor het avontuur. Iriswortel wordt gebruikt als onweerstaanbaar en krachtig ingrediënt dat de gevaarlijke verleidingskracht weerspiegelt die hoort bij het Bond-personage. Hartnoten van verfijnd teakhout geven de geur een rijke sensualiteit. De basisnoten dompelen ons nog verder onder in de typisch mannelijke wereld van Bond, via een scala aan intense en veerkrachtige houtsoorten: guajakhout en cederhout worden aangevuld met sandelhout, voor een extra vleugje elegantie. Luxueuze tonkabonen en Jamaicaanse koffie-akkoorden zorgen voor de finishing touch van deze solide, mannelijke basis.

De inspiratie
James Bond spreekt al een halve eeuw lang tot de verbeelding van de hele wereld met zijn puur mannelijke uitstraling, charme en elegantie. Bond wordt bewonderd door mannen en begeerd door vrouwen en zijn hang naar avontuur is nu vervat in een geur: Ocean Royale. Deze nieuwe aanvulling op de gevaarlijk verleidelijke James Bond 007 geurenportfolio is een heerlijk verfrissende geur waarmee iedere man de dag met een stoer en geraffineerd gevoel van zelfverzekerdheid kan beginnen.

De verpakking
Ocean Royale heeft hetzelfde tijdloze design als waarmee de eerste geur, James Bond 007, beroemd is geworden. De slanke, glazen flacon met zijn gaasstructuur is een ode aan de luxe van de wereld van Bond. Dit keer is gekozen voor een stoere zeeblauwe kleur, die een perfecte weerspiegeling vormt van de frisse, verkwikkende essentie van de geur zelf. De draaidop met daaronder het spraypompje verwijzen wederom naar de onvermijdelijke hightech gadgets van Bond en ook het 007-logo is opnieuw een prominent kenmerk van het flacondesign.

Het assortiment *
Eau de Toilette 30 ml         € 19,90
Eau de Toilette 50 ml         € 29
Eau de Toilette 75 ml         € 38
After Shave Lotion 50 ml € 19,95
Shower Gel 150 ml              €   9,95
Deospray 150 ml                 €   9,95

* De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

James Bond Ocean Royale is vanaf 1 april 2013 verkrijgbaar


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality