Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 maart 2013

Dirx Drogisterij in Katwijk verbouwd en vandaag heropend

Dirx Drogisterij aan de Visserijkade opende op 21 maart 2013 om 8 uur haar winkel na een volledige metamorfose. “Wij kunnen onze trouwe klanten en onze nieuwe bezoekers in de mooiste drogisterij van Nederland gaan ontvangen.” Dat zegt een trotse en enthousiaste Silvia Kerkvliet-Zoetendaal, drogisterijmanager van het filiaal. “De verbouwing betekent voor onze klanten een sfeervollere winkel met een nog uitgebreider assortiment dan voorheen.”

Uitgebreid assortiment’s Lands voordeligste drogisterij opende op 21 maart om 8 uur de deuren van het vernieuwde filiaal. “We hebben ons assortiment fors kunnen uitbreiden, met name op het gebied van specialistische huishoudartikelen, speelgoed, wenskaarten, naaigerei, lampen en kantoorartikelen. Naast onze lage prijzen en ons deskundige team van medewerksters, vindt de klant een zo uitgebreid mogelijk assortiment tegenwoordig heel belangrijk” stelt Silvia.

De opening van de vernieuwde winkel is gepaard gegaan met tal van feestelijkheden en prijsacties. De drogisterij biedt een grote variëteit aan bekende en minder bekende verzorgingsproducten, cosmetica, zelfzorggeneesmiddelen en andere drogisterijartikelen voor de laagste prijs. “Een deskundig team van medewerkers staat voor de klant klaar”, licht Silvia toe. “Klanten kunnen ons met een gerust hart alle vragen stellen over voedingssupplementen, babyverzorging, geneesmiddelen of de keuze van een aftershave.” Dirx voert naast de bekende merken ook een eigen merk, DX. “Topkwaliteit voor een nog betere prijs. We adviseren in alle gevallen wat in de gegeven situatie het beste product is. Vriendelijke en deskundige bediening zijn immers de standaard bij Dirx Drogist. De laagste prijs en uitstekende service gaan bij ons prima samen.”

Ook standaard zijn de voordelige prijzen en de aantrekkelijke aanbiedingen. “Om onze nieuwe klanten hier heel snel kennis mee te laten maken, hebben we extra uitgepakt rondom de opening”, vertelt Silvia. “We hebben tal van producten van bekende merken extra scherp geprijsd. En die lijn zetten we voor langere tijd door.” Dirx Drogist verspreidt ter gelegenheid van de feestelijke opening in Leiden huis aan huis een speciale openingskrant, waarin alle aanbiedingen en acties worden gemeld. “Het gaat bij alle actieproducten om voordeel bovenop de toch al scherpe prijzen. Ze zijn stuk voor stuk een bezoek aan ons filiaal meer dan waard”, zegt Silvia uitnodigend.

Dirx drogisterijen telt op dit moment 49 vestigingen en behoort tot de Dirk van den Broek Bedrijven. Naast Dirx maken ook Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels deel uit van het familiebedrijf.


Deel dit bericht:


Careality