Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 maart 2013

Verbouwd Dirx filiaal in Leiden heeft uitgebreider assortiment

Dinsdag 19 maart opende Dirx haar volledig verbouwde filiaal aan de Langegracht. “Het filiaal heeft een volledige metamorfose ondergaan en alsof dat nog niet genoeg is, is ons assortiment ook nog flink uitgebreid.” zegt een trotse en enthousiaste Anita Schütz, drogisterijmanager van het vernieuwde filiaal. “De verbouwing betekent voor onze klanten een sfeervollere winkel met een nog uitgebreider assortiment dan voorheen.”

 De opening van de vernieuwde winkel is gepaard gegaan met tal van feestelijkheden en prijsacties. De vernieuwde drogisterij beschikt over 190 vierkante meter winkeloppervlak en biedt een grote variëteit aan bekende en minder bekende verzorgingsproducten, cosmetica, zelfzorg-
geneesmiddelen en andere drogisterijartikelen voor de laagste prijs. “Een deskundig team van medewerkers staat voor de klant klaar”, licht Anita toe. “Klanten kunnen ons met een gerust hart alle vragen stellen over voedingssupplementen, babyverzorging, geneesmiddelen of de keuze van een parfum.” Dirx voert naast de de bekende merken ook een eigen merk, DX. “Topkwaliteit voor een nog betere prijs. We adviseren in alle gevallen wat in de gegeven situatie het beste product is. Vriendelijke en deskundige bediening zijn immers de standaard bij Dirx Drogist. De laagste prijs en uitstekende service gaan bij ons prima samen.”

Ook standaard zijn de voordelige prijzen en de aantrekkelijke aanbiedingen. “Om onze klanten hier heel snel kennis mee te laten maken, hebben we extra uitgepakt rondom de heropening”, zegt Anita. “We hebben tal van producten van bekende merken extra scherp geprijsd. En die lijn zetten we voor langere tijd door.” “Het gaat voor alle producten om voordeel bovenop de toch al scherpe prijzen. Ze zijn stuk voor stuk een bezoek aan ons filiaal meer dan waard”, zegt Anita uitnodigend.

Dirx Drogisterijen telt op dit moment 49 vestigingen en behoort tot de Dirk van den Broek Bedrijven. Naast Dirx maken ook Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels deel uit van het familiebedrijf.


Deel dit bericht:


Careality