Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
22 maart 2013

Yves Rocher, een kleine greep uit recente introducties

PURE CALMILLE
Een hydraterende crème voor gezicht en lichaam, die de huid beschermt en die men rijkelijk kan aanbrengen, omdat de zachte textuur snel in de huid trekt. Voor de eerste keer in haar bestaan heeft Yves Rocher een online Facebook-spel georganiseerd, waarbij Facebook-fans konden stemmen op hun favoriete design voor de nieuwe Pure Calmille Collectie 2013. Meer dan 20.000 vrouwen hebben deelgenomen door een stem uit te brengen op het ontwerp van hun voorkeur. En de winnaar is deze Vintage collectie in drie nieuwe meeneemverpakkingen. Potje 50ml: euro 2,50.

SECRETS D’ESSENCES NEROLI, 
EAU DE PARFUM

Secrets d’Essences is bij uitstek de parfum-
lijn van Yves Rocher die de verborgen geheimen kan blootleggen van een grond-
stof die in de parfumerie een mythische status geniet. Secrets d’Essences bestaat uit een vijftal even unieke als kostbare composities van de hand van gerenommeerde parfumeurs. De nieuwste opus heet Néroli: een originele, bloemige en muskachtige creatie en een toonbeeld van subtiele, verfijnde vrouwelijkheid. Verkrijgbaar in verstuivers 50ml en 30ml, resp. euro 53,- en euro 35,-. Elke geur is tevens verkrijgbaar als geparfumeerde douchegel en geparfumeerde melk.

NUTRITIVE VEGETAL
De onderzoekers voor plantaardige cosmetica van Yves Rocher hebben een geheim wapen ontdekt tegen de droge huid die oncomfortabel aanvoelt: essenextract. Dit plantensap uit Sicilië, dat kan worden gezien als een plantaardig witgoud, wordt op een duurzame manier aan de boom onttrokken en vervolgens via een natuurlijk procedé gezuiverd en geconcentreerd en is een waar voedingsbommetje voor de huid. Behalve dat de huid gevoed wordt door de lipiden die we aan onze formules toevoegen, zorgt het essen extract ervoor dat de voedingsmechanismen die van nature in de huid aanwezig zijn, geactiveerd worden. Hierdoor gaat de huid ook zelf weer lipiden aanmaken. De lijn bestaat uit: een romige reiniging, een reinigingsmelk, een lotion, een 24uur verzorging, een nachtbalsem en een crèmemasker. De adviesprijzen variëren van euro 6,90 tot euro 11,90.

ANTI-AGE GLOBAL
In de productlijn Anti-Age Global zijn voor de allereerste keer in de geschiedenis plantaardige stamcellen van een nieuwe generatie verwerkt. Van deze cellen die d.m.v. een gepatenteerd en geoptima-
liseerd hightech procedé geproduceerd worden, is aangetoond dat ze van constante kwaliteit zijn en een uitzonderlijke krachtige werking hebben. Ieder verzorgingsproduct van Anti-Age Global bevat een concentraat van meer dan 100.000 plantaardige stamcellen.

Dankzij de geavanceerde en innovatieve technieken op het gebied van cosmetologische genomica hebben de onderzoekers van Yves Rocher kunnen aantonen dat plantaardige stamcellen beschikken over een meervoudig en compleet vermogen om alle kenmerken van huidveroudering tegen te gaan. De verzorgingslijn bestaat uit een Anti Age basisverzorging – Dag (pot 50ml, adviesprijs euro 52,-), een Anti Age basisverzorging – Nacht (pot 50ml, adviesprijs 55,-) en een Anti Age basisverzorging – Ogen (tube 15ml, adviesprijs 38,-).

comme une EVIDENCE,
L’EAU DE PARFUM

In 2013 bestaat comme une Evidence 10 jaar. Om dat te vieren hebben we de originele geurcreatie van Annick Menardo in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe flacon in limited edition, voorzien van een sierlijke bloem met fraaie koperglans.

Sinds het parfum voor het eerst op de markt gebracht werd, zijn er wereldwijd 18,5 miljoen flesjes van verkocht. De Eau de Parfum comme une Evidence is sinds 2004 de best verkochte geur van het merk Yves Rocher. Flacon 50ml, euro 35,90.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality