Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 maart 2013

STAR BALM steunt het internationale Easter Wrestling Tournament 2013

30 en 31 maart organiseert worstelvereniging De Halter Utrecht de 43ste editie van de International Eastern Wrestling Tournament en de 24ste editie van het Lady Wrestling Tournament. Dit toernooi wordt gehouden in het Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht en is het grootste jeugd worsteltoernooi ter wereld. Dit meldt Novum Pharma, leverancier van onder meer STAR BALM, in een persbericht aan Careality.

Worstelen is een van de oudste sporten ter wereld en vanaf de eerste Olympische Spelen in 1896 staat deze tak van sport op het programma. Recent heeft het Internationaal Olympisch Comité (IOC) besloten om de worstelsport vanaf 2020 uit het vaste programma van de Olympische Spelen te schrappen. Wereldwijd is er al gedemonstreerd tegen dit besluit en De Halter, samen met honderden aanwezige worstelaars, zullen dit op opvallende wijze bij de opening van het toernooi ook doen. STAR BALM juicht dit initiatief van harte toe en steunt de organisatie door het aanbieden van een groot aantal STAR BALM producten inclusief sporttassen.

Worstelen is gebaseerd op kracht en vooral techniek en is daarom een sportieve en nette sport. De techniek komt vooral tot uiting bij de grepen en worpen en zijn streng gereguleerd. Voor volledige beheersing is een jarenlange technische scholing nodig. Worstelen is echter een ‘’niet zachtzinnige sport’’ en gewrichts- en peesblessures horen daar bij. Een sport waar hulpmiddelen voor spieren en gewrichten dus geen overbodige luxe zijn. Vandaar de verbintenis met STAR BALM. Net als vorig jaar beloofd deze editie een groot succes te worden.

STAR BALM®
Het merk STAR BALM is onderdeel van de portfolio van Novum Pharma. Novum Pharma is een farmaceutisch bedrijf gevestigd in Noordwijk dat zelfzorggeneesmiddelen ontwikkelt en distribueert. STAR BALM is een product dat wordt gebruikt voor de behandeling  van sportblessures ( verstuikingen, verzwikkingen of overbelasting van gewrichten, zoals van schouder, enkel of knie).  STAR BALM is dan ook een onmisbaar sportattribuut voor in de sporttas. De sterke link met sport accentueert het merk met sportsponsoring van ADO Den Haag, Club Brugge en maatschappelijk  met de ondersteuning van de Dirk Kuyt Foundation.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality