Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
14 mei 2013

Kneipp combineert crème & olie: zachte geur, zachte huid, elke dag genieten

Zalige zachtheid voor elke dag. Dit is wat de nieuwe verzorgende bad en doucht crèmes van Kneipp bieden. Ze bevatten mild geurende vijgenmelk, amandelmelk, argan- en amandelolie, hebben een rijke romige structuur en zitten boordevol natuurlijke werkstoffen voor de huid. Kneipp speelt hiermee perfect in op de welnesstrend van dit moment, namelijk de groeiende vraag naar ultra verzorgende pure verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de nieuwe verzorgingsproducten, een combinatie van crème & olie, zet Kneipp nog meer in op zachtheid voor de huid. De crèmes voor douche en bad hebben een voedende werking door hun natuurlijke oliën. Zo heb je elke dag een perfect gehydrateerde huid én een ontsnappingsmoment bij uitstek dankzij milde, zachte geuren. Er is keuze uit:
– een crème douche en crème bad met amandelmelk en amandelolie (extra zacht)
– en crème douche en crème bad met vijgenmelk en arganolie (extra voedend)

De combinatie van een verzachtende amandelmelk met een kwalitatieve amandelolie zorgt voor een volle romige crème douche die zalig is voor de huid. Ook het crème bad verwent de huid zachtjes met lekker veel schuim.

De subtiele fruitige geur van de crème douche vijgenmelk – arganolie wakkert het goede  humeur meteen aan. Deze crème combineert zachte vijgenmelk met voedende arganolie. Ook het crème bad staat voor puur genieten met extra veel schuim en een perfect gehydrateerde huid als resultaat.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality