Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 juni 2013

ZARQA & Formule W voetverzorgingsproducten

Het is zomer en dat betekent dat slippers en sandaaltjes weer uit de kast mogen. Het heerlijke vooruitzicht van een paar mooi verzorgde ontspannen voeten wordt bij veel vrouwen (en mannen) verstoord door de harde realiteit van ontsierende en soms zelf pijnlijke voetproblemen. Likdoorns, eelt, voetschimmel,  verwaarloosde nagels en tenen zijn geen uitzondering. In Nederland kampt een op de drie mensen met voetproblemen. Tijd dus voor een vriendelijke ‘Feet & Greet’ met ZARQA en Formule W. Dit meldt leverancier in een persbericht aan Careality.

De juiste voorbereiding met Formule W
Een mens loopt in zijn leven gemiddeld tussen de 50.000 en 100.000 kilometer en vrijwel iedereen heeft wel eens te maken met voetproblemen (volgens de Vereniging van Podotherapeuten bijna 60% van de Nederlanders). In de zomer worden voeten ook regelmatig blootgesteld aan bacteriën. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het zwembad.

Wanneer  voeten worden verwaarloosd ziet dat er niet alleen minder fraai uit, er kunnen ook andere klachten ontstaan aan knieën-, heupen en rug. Reden te meer om je voeten serieus te nemen, ze regelmatig te controleren en effectief onderhoud te plegen. Formule W heeft daar een prachtige productlijn voor ontwikkeld en helpt al jaren mee de ‘Feet & Greet’ vriendelijk te houden.

Formule W – Dé nummer 1 in Nederland
Uit cijfers van Nielsen (2012) blijkt dat Formule W het meest verkocht is op gebied van wrattenbehandeling in Nederland. Naast de wratten heeft Formule W ook producten ter behandeling van waterwratten, likdoorns, kalknagels en voetschimmel. Ieder product heeft haar eigen werking en kwaliteiten. De behandeling van (water) wratten en likdoorns kan pijnlijk zijn, maar met de Formule W Likdoorn-, Waterwratten en Wrattenpen worden deze akelige kwaaltjes gemakkelijk, pijnloos en snel bestreden. Een ander vervelend voetprobleem tijdens de zomermaanden is voetschimmel.

De Formule W voetschimmelpen en spray bestrijden voetschimmel en geven zichtbaar resultaat na de eerste week. Het gaat symptomen als roodheid en jeuk tegen, waarna een gezonde huid verschijnt. Tot slot één van de grootste teen afknappers: de kalknagel. De kalknagel wordt veelal veroorzaakt door een schimmelinfectie in de nagel. De Formule W kalknagelpen bestrijdt schimmel- en kalknagels en geeft zichtbaar resultaat na één week.

De Wrattentinctuur is een geneesmiddel en de overige Formule W producten zijn medische hulpmiddelen.

ZARQA voor een ontspannen wandeling
Eenmaal verlost van belemmerende voetkwalen is het lekker voeten en benen goed in de watten te leggen. Veel voorkomende klachten (zeker in de zomer) zijn vermoeide festival-voeten, restless legs en ‘hoge hakken stress’ (daar heeft overigens 75 % van de Nederlandse vrouwen last van.) Om maar niet te spreken van de doorgaans in elk seizoen voorkomende stoot en val acties, die de slipper-dragers niet in de koude kleren kunnen gaan zitten.

Met ZARQA Relaxing legs ben je verzekerd van een ontspannen wandeling. Niet alleen winkelen wordt nog aantrekkelijker, een overwinning wordt voor de sportievelingen wellicht ook een stuk haalbaarder! ZARQA Relaxing Legs is een verkoelende gel voor de behandeling van gezwollen en zware benen en voeten. Super handig dus tijdens de vierdaagse, een stevige trektocht of bij andere inspanningen.

ZARQA thuis kuur
Zorg wekelijks dat je een voetenkuurtje doet. Na een verkwikkend voetenbad met ZARQA energizing footbath, scrub je alle dode huidcellen weg met de ZARQA footh scrub. Smeer vervolgens je voeten in met de ZARQA Repair Footbalm of ZARQA Multi Active Foot crème, die niet alleen verzorgt en hersteld maar ook zweetvoeten voorkomt.

De unieke receptuur met extracten uit de Dode Zee, Tea Tree, Vitamine E, Aloë Vera, Eucalyptus, Piroctone Olamine en Undecycleenzuur verzorgt de voeten intensief.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality