Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
1 juli 2013

Eerste ondernemers naar nieuwe parfumerie franchiseformule van ICI PARIS XL

ICI PARIS XL heeft op 11 juni jl. bekendgemaakt het merk Pour Vous over te nemen. Pour Vous wordt als zelfstandig merk geïntegreerd binnen de A.S. Watson-organisatie, waar ook parfumerieketen ICI PARIS XL onderdeel van is, en wordt binnen deze organisatie als franchiseketen verder ontwikkeld. Inmiddels hebben ook de eerste ondernemers buiten Pour Vous zich aangesloten bij de parfumerie franchiseformule.

DA-ondernemer Edwin Voets, is één van de ondernemers die zich onlangs bij de franchiseketen heeft aangesloten. “De huidige marktomstandigheden noodzaken ondernemers om keuzes te maken. Voor ons was dat niet moeilijk. Door onze winkel in Den Bosch om te bouwen tot een Pour Vous parfumerie speciaalzaak, zien wij de toekomst gewaarborgd. Pour Vous is een sterk commercieel concept en met de ondersteuning van A.S. Watson wordt ook de logistiek en IT optimaal gefaciliteerd”, aldus Voets. Dit najaar opent de nieuwe winkel in Den Bosch haar deuren.

Schaalvoordelen
Al eerder maakten Niels Parlevliet & Marianne Bouwman van de zelfstandige parfumerie de Zwaantjes uit Zierikzee de overstap naar de franchiseformule. Door de schaalvoordelen en ondersteuning van een grote organisatie te benutten, hebben ondernemers zelf volop tijd en ruimte om de persoonlijke band met hun lokale klanten te behouden en verder uit te bouwen.

Krachtige formule
Leo van Welij, Regional Managing Director ICI PARIS XL, ziet de toekomst positief in: “door de lokale kracht van de ondernemer te combineren met centrale schaalvoordelen en efficiency hebben we een krachtige formule in handen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Pour Vous ons totale aanbod aan de klant verbreden. Bovendien bieden we een uitstekend alternatief voor ondernemers die zich aan willen sluiten bij een parfumerie franchiseformule.”

Over ICI PARIS XL
Onder het motto  “luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek”, is ICI PARIS XL dé luxe parfumeriewinkel van de Benelux. De keten heeft ruim 265 winkels en meer dan 3.000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en het Groot-Hertogdom Luxemburg. ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.

(foto streamer homepage geleverd door Valk Software)


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality