Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
9 juli 2013

Drogisterijketen Henk van der Doelen failliet

Drogisterijketen Henk van der Doelen is door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard. De 29 winkels die opereerde onder de naam O’chelle zijn sinds vandaag gesloten. De Heesche ondernemer Henk van der Doelen had onder andere winkels in Berlicum, Boekel, Boxtel, Dongen, Drunen, Heesch, Loon op Zand, Liempde, Nuland, Oisterwijk, Oss, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Veghel, Vlijmen, Vught en Wijk en Aalburg.  De afgelopen jaren heeft het bedrijf, door teruglopende omzetten,  meerdere reorganisaties moeten doorvoeren. Het bedrijf telde 220 werknemers.


Deel dit bericht:


2 reacties op “Drogisterijketen Henk van der Doelen failliet”

 1. Mevrouw Vermeulen schreef:

  Omdat er geen enkel voorbericht is afgegeven van een op handen zijn sluiting van alle winkels heb ik geen kans gezien om enkele cadeaubonnen in te wisselen voor een product. Ik was aan het sparen en sta ineens met lege handen.
  Het gaat om een bedrag van 30 euro wat ik hierdoor als verloren kan beschouwen. Voor mij (82 jaar) veel geld dus ik zou graag willen horen of dit kan worden gecorrigeerd op enerlei wijze.

  met vriendelijke groet,
  Mevr. D.Vermeulen

  • S. van de Sande schreef:

   Ik heb ook nog een cadeaubon liggen van Henk van der Doelen.
   Ik was in Oss in de winkel en kon de bon niet meer inleveren terwijl de winkel nog open was.
   Ik kreeg een brief mee dat ik een kopie moet maken van de cadeaubon en deze dan op moet sturen naar Legal Experience Advocaten tav L. van Liempt, Postbus 5054, 5201 GB te Den Bosch, bit betreft de curator.

   Zal waarschijnlijk op niets uitlopen, maar je kan het altijd proberen.
   Ik stuur de kopie in ieder geval op

   Met vriendelijke groet,
   S. van de Sande.

Careality