Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
16 juli 2013

Plantina Vitaminen sponsort Bobteam Kamphuis

Plantina Vitaminen heeft zich als sponsor verbonden aan Bobteam Kamphuis. Zij zal het damesbobsleeteam gedurende het Olympisch bobsleeseizoen 2013-2014 tevens voorzien van voedingssupplementen. Het team is reeds genomineerd voor Sochi 2014 en hoopt daar mee te strijden om de medailles. Pilote Esme Kamphuis: “Als topsporter, weet ik als geen ander hoe belangrijke goede voeding is. Bij topsport vergen we echter zoveel van ons lichaam, dat we door middel van de supplementen van Plantina weten dat we met een voorsprong aan de start verschijnen. Zeker in de soms barre omstandigheden zijn een goede weerstand en snel herstel nodig en daarbij helpt onder andere Plantina ons!” Dit meldt Plantina Vitaminen in een persbericht aan Careality.

Plantina Vitaminen ontwikkelt producten (NZVT-gekeurd) die sporters helpen snel te herstellen na inspanning. Dit verklaart waarom Plantina inmiddels marktleider is in de Nederlandse sportwereld. Het streven van Plantina Vitaminen is mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Voor de één betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden. Voor de ander betekent het beter presteren. Dit kan op alle mogelijke gebieden zijn: thuis, op school, op het werk of gewoon in het alledaagse leven. Maar ook (top)sporters en (top)teams maken gebruik van de producten van Plantina.

Bobteam Kamphuis straalt kracht, ambitie en enthousiasme uit. Het team, onder leiding van Nicola Minichiello, bestaat uit pilote Esme Kamphuis (o.a. zilver Worldcup finale 2012, 8ste OS 2010, wereldkampioen bobstart, brons EK 2013, 6de Wordranking 2013) en remsters Judith Vis (voormalig internationale hordeloopster en 1ste remster van team sinds 2011), Willy Kanis (3x Wereldkampioen BMX, zilver WK baanwielrennen, 3x zomer Olympische Spelen, sinds 2012 remster), Sanne Dekker (Goud bobslee Youth Olympics 2012), en nieuwelingen Melissa Boekelman (internationale kogelstootster) en Carola van Wagtendonk (verspringster). Nicola Minichiello vormt samen met Jo Manning (operational manager) en Jen Birch  (fysiotherapeut) de begeleidingsstaf.

(Op de foto vlnr: Judith Vis, Melissa Boekelman, Sanne Dekker, Willy Kanis, Carola van Wagtendonk, Esme Kamphuis (pilote))


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality