Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
4 september 2013

HeltiQ WratWeg is vernieuwd

Dankzij het nieuwe doseerventiel kunnen met HeltiQ WratWeg nu niet alleen hand- en voetwratten worden verwijderd maar ook waterwratjes worden behandeld.

HeltiQ WratWeg is gebaseerd op cryotherapie, een betrouwbare bevriezingsmethode die al jarenlang wordt toegepast en bewezen heeft effectief te zijn.

Na het bepalen van de grootte van de wrat, is in de bijsluiter te lezen welke dosering nodig is. Door het doseringsmechanisme wordt de wrat tot in de kern bevroren. De behandeling is door de geleidelijke bevriezing minder pijnlijk. Al na 10 tot 14 dagen valt de wrat van de huid en wordt nieuwe, gezonde huid zichtbaar. Dat is vaak al het geval na één enkele behandeling.

Een waterwratje zal daarentegen bij de behandeling slechts licht bevriezen, maar droogt hierdoor wel uit. Het zal minder jeuken en sneller verdwijnen, waardoor de kans op infecties en littekens als gevolg van krabben vermindert.

WratWeg is effectief, bijzonder kindvriendelijk, zeer eenvoudig in gebruik en vereist geen montage vooraf.

Vernieuwde WratWeg. Nu met meer inhoud, meer toepassingen en nog steeds voor hetzelfde geld. Want de consumentenadviesprijs blijft € 14,95. Voordelig dus.

Kijk voor meer informatie op  www.wratweg.nl. HeltiQ is een kwaliteitsmerk van Koninklijke Utermöhlen NV

HeltiQ WratWeg is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik zorgvuldig de bijsluiter.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality