Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
6 september 2013

VSM introduceert Nisyleen keelspray

Pijn bij het slikken en een droge keel, iedereen heeft er wel eens last van. Het afgelopen jaar hebben meer dan 8 miljoen Nederlanders van 18 jaar en ouder last gehad van keelpijn (Bron: Panelclix, dec2012-jan2013). Vaak is een infectie daarbij de boosdoener. Een infectie zorgt voor een geïrriteerde keel, zwelling en roodheid. Wanneer je een lage weerstand hebt, ben je vatbaarder voor een dergelijke infectie en treedt er vaak keelpijn op. Met de zomer op z’n retour geen prettig vooruitzicht! Als oplossing introduceert VSM daarom dit najaar Nisyleen keelspray. Nisyleen keelspray van VSM bestrijdt keelpijn veroorzaakt door bacteriën en verzacht de keel. 

Nisyleen keelspray van VSM bestrijdt, verkort en verzacht keelpijn. De keelspray is een handige flacon met verstuiver waardoor je gemakkelijk op de zere plek kan sprayen. Nisyleen keelspray bestrijdt niet alleen de symptomen van keelpijn, maar pakt ook de oorzaak aan. Indien de keelpijn is ontstaan door een infectie, veroorzaakt door bacteriën in de keel, voorkomt Nisyleen keelspray de aanhechting van deze bacteriën. Ook verzacht Nisyleen keelspray de keel. Niet alleen prettig bij een infectie, maar ook als de oorzaak bijvoorbeeld een vervuilde omgeving of overbelasting van de stem is.

Productinformatie
Nisyleen keelspray is een medisch hulpmiddel dat verkrijgbaar is een verpakking van 30 milliliter. Het product is in het schap te vinden, bij de andere VSM producten, tussen Nisyleen en Tonsiotreen zuigtabletten. Verkrijgbaar bij: apotheek, drogisterij of reformzaak met geneesmiddelverkoop.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality