Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
10 september 2013

Checkout.nl: nieuwe website voor onafhankelijk advies over kassa’s en pinautomaten

Welke kassa is geschikt voor mijn winkel? Uit welke alles-in-één-pakketten voor pinnen kan ik kiezen? Kan mijn pinautomaat aangepast worden voor contactloos betalen? Welke leveranciers kunnen kassa’s leveren die voldoen aan het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen? Met al dit soort vragen kunnen ondernemers vanaf nu terecht op www.checkout.nl. De website is van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (een samenwerkingsverband van winkeliers, horeca, tankstations en banken) en biedt onafhankelijk advies en objectieve informatie over alles rondom het afrekenpunt in de winkel, de checkout dus.

Voortzetting van drie populaire sites
Checkout.nl is een samenvoeging van de populaire tools Betaalterminal.nl en Kassakiezer.nl  die de Stichting van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel heeft overgenomen. Ook het aanbod van alles-in-één betaalpakketten op www.slimmepinpakketten.nl van de Stichting is in de nieuwe site geïntegreerd.

Keuzehulp, systeemcheck en vindplaats voor leveranciers en apparatuur
Als ondernemer ben je niet heel vaak op zoek naar informatie over kassa’s of betaalautomaten. Maar als je het nodig hebt, wil je in korte tijd zo compleet en actueel mogelijke informatie hebben, toegespitst op de eigen bedrijfsvoering. En graag ook een mooi overzicht van alle mogelijkheden. Niet commercieel, maar onafhankelijk. Welnu, dat is precies wat checkout.nl biedt: een keuzehulp voor iedereen die op zoek is naar een kassa of betaalautomaat, een plek waar je kunt nagaan of je betaalautomaat of kassa nog up-to-date is en een overzicht van zo’n beetje alles wat op dit gebied in Nederland te koop is.

Commentaar op de site welkom
ls bezoekers moeite hebben iets te vinden, bepaalde informatie ontbreekt of andere aanvullingen of suggesties hebben, dan kunnen ze terecht bij Jan-Willem Janssen,  jjanssen@efficientbetalen.nl.

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality