Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
10 september 2013

Trekpleister haalt bad & douche 2 in 1 met amandelolie uit haar winkels

Trekpleister heeft het bad- en doucheproduct Trekpleister bad & douche 2 in 1 met amandelolie uit haar winkels gehaald. In een aantal producten is een bacterie aangetroffen die mogelijk schadelijk kan zijn voor mensen met een specifieke longaandoening, zoals CF. Mensen zonder longaandoening lopen geen risico als zij het product gebruiken. Dit meldt A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Het product is vanaf 12 juli jl. voor 1,95 euro verkocht in alle winkels van Trekpleister. Het product is verpakt in een plastic fles van 1000 ml met oranje dop. Het betreft alleen de variant met amandelolie, met op de onderkant van de fles de batchcode 1863. De overige varianten Trekpleister bad & douche 2 in 1 hebben geen kwaliteitsafwijking. Trekpleister stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Daarom is onmiddellijk tot deze maatregel besloten.

Trekpleister verzoekt klanten die het artikel hebben gekocht, deze niet langer te gebruiken en terug te brengen naar de winkel. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed. Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op www.trekpleister.nl/badendouche of telefonisch contact opnemen met de gratis servicelijn via 0800 – 9950599. De drogisterijketen betreurt dat dit ondanks het zorgvuldige ontwikkelingsproces en de uitgebreide kwaliteitscontroles heeft kunnen plaatsvinden. Trekpleister biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongemak.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality