Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
23 september 2013

Nature’s Choice introduceert nieuw concept: TREETS Bodycare

Nature’s Choice B.V. is een Etten-Leurse producent van eerlijke en natuurlijke health care producten. Als aanvulling op het succes-
volle TREETS Wellness assortiment, waar-
onder ‘Hittepit’, introduceert het bedrijf nu een compleet Bodycare assortiment. Het concept bestaat uit 5 verschillende geurlijnen, met ieder een eigen shower gel, body lotion, shower foam, body scrub, foaming bath salt, bath cube en twee verschillende gift sets. De producten, die zelf door het bedrijf geprodu-
ceerd worden, zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De producten zijn eveneens pH-neutraal en dermatologisch getest.  

Het assortiment TREETS Bodycare bestaat uit de geurlijnen: Rose & Pink Pepper, Sweet Mango & Jasmine, Velvet Vanilla & Lavender, Pure Spa & Orchid en Aqua & Fresh Mint. De laatste lijn is speciaal ontwikkeld voor de man. Deze fris geurende lijn heeft zijn shower gel ingewisseld voor een ‘hair & body’ omdat mannen vaak gebruik maken van een ‘all-in-one’ product onder de douche. In het assortiment zijn er twee soorten body scrubs; op basis van suiker en zeezout. De Rose & Pink Pepper lijn heeft als extra product een body oil. En de lijn Sweet Mango & Jasmine heeft een mineral bath powder in plaats van een foaming bath salt. Alle lijnen hebben twee soorten gift sets: een shower gel en body lotion van beide 70 ml en een shower foam en body lotion van beide 200 ml.

Bodycare op natuurlijke basis
Het concept is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook vrij van: parabenen (conserveringsmiddel), kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, micro plastics, SLS en SLES. De laatste twee stoffen worden gebruikt om olie of vet op te lossen en zorgen voor een schuimend effect. Alleen de shower foam heeft een minimale hoeveelheid aan SLES aangezien een foam zonder deze stof technisch niet mogelijk is. Alle producten zijn pH-neutraal en dermatologisch getest zodat deze ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

TREETS
you can trust.
Het merk TREETS gaat uit van de kracht van de natuur. De verpakkingen van deze milieubewuste producent zijn dan ook 100% recyclebaar. TREETS gaat over vertrouwen. Je wilt vertrouwen op producten die doen wat ze beloven. Producten die gewoon wérken. Telkens weer zoekt NATURE’S CHOICE naar de natuurlijke werking en simpele toepassing van producten. Deze visie en overtuiging is terug te vinden in de slogan van het merk: TREETS you can trust.

Verkooppunten
TREETS Bodycare is verkrijgbaar bij Douglas en de betere parfumerieën en drogisterijen. Het gehele  concept is te zien via www.treets.com.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality