Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
28 oktober 2013

Plantina en Team beslist.nl verlengen succesvolle samenwerking

Plantina Vitaminen en iSkate hebben hun samenwerking verlengd tot 30 april 2014. De leverancier van voedings-
supplementen voorziet de hele schaatsorganisatie dit seizoen van vitaminen en mineralen, en in het bijzonder de topsprinters van Team beslist.nl, met onder andere wereldkampioen sprint Michel Mulder, olympisch kampioen Mark Tuitert en WorldCup-
winnaar Hein Otterspeer. Het beeldmerk van Plantina is de komende maanden ook te zien op de bidons van de ploeg van coach Gerard van Velde. Dit wordt vandaag gemeld in een persbericht aan Careality.

Met Plantina als supplier kunnen de schaatsers van Team beslist.nl en de Development Teams van iSkate voldoen aan hun doelstellingen om het maximale uit hun lichaam te halen en het onderhouden van een goede gezondheid.

Plantina en het onder iSkate vallende Team beslist.nl werkten vorig schaatsseizoen al naar volle tevredenheid samen. Beide partijen zijn daarom gelukkig met de voortzetting van de succesvolle relatie.

Over Plantina
Het Nederlandse bedrijf The Ortho Company brengt sinds 1993 voedingssupplementen op de markt met de merknaam Plantina. De producten zijn in Nederland exclusief voor Plantina ontwikkeld door het Ortho Institute, dat in 1983 is opgericht door apotheker dr. Gert E. Schuitemaker. Plantina is leverancier van een groot aantal Nederlandse topsporters en sportploegen.

Over iSkate
iSkate is in 2010 opgericht om schaatsers ondersteuning voor de hele loopbaan te bieden, van junior tot wereldtopper. Ze zijn vanaf hun twaalfde jaar welkom bij iSkate. Via de opleiding kunnen zij zich ontwikkelen tot rijders van de twee Development Teams van iSkate. iSkate bundelt kennis, financiën, organisatie en onderwijs en biedt daarmee de beste opleidingsmogelijkheden voor jonge langebaanschaatsers.

Over Team beslist.nl
Team beslist.nl is het vlaggenschip van iSkate. De sprintersploeg wordt gecoacht door olympisch kampioen Gerard van Velde en Jurre Trouw. Dit seizoen schaatsen voor het team: wereldkampioen sprint Michel Mulder, olympisch kampioen Mark Tuitert, World-Cupwinnaar Hein Otterspeer, Sjoerd de Vries, Jesper Hospes, Jacques de Koning en Thomas Krol.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality